PVC stolarija REHAU, Beograd. PVC stolarija, najbolji izbor materijala u Beogradu za Vase PVC prozore. Mozete racunati na realne cene PVC stolarije i maksimalan moguci kvalitet. Pozovite nas i prepustite nam da vam uradimo najbolju ponudu!

PVC stolarija REHAU, PVC prozori, PVC stolarija Beograd. PVC danas je najtrazeniji materijal za izradu PVC prozora i vrata. U Beogradu se nasi sugradjani prilikom izgradnje ili preuredenja svojih domova sve cesce odlucuju za ovaj materijal jer je on trajan i postojan, odoleva svim vremenskim uticajima, a pruza velike mogucnosti za izradu najrazlicitijih profila. Svi PVC prozori, napravljeni su na sistemu vazdusnih komora, a cvrstinu prozorima i vratima daju pocinkovani  profili koji se ne savijaju i ne rdaju. 
PVC stolarija je danas popularan izbor kod odabira prozora za stanove, porodicne kuce i poslovne objekte zbog svojih odlicnih toplotnih karakteristika i prihvatljive cene. PVC stolarija REHAU, pristupacnom cenom i kvalitetom sve vise osvaja trziste u Beogradu. 
Pvc stolarija CENOVNIK 
PVC_stolarija_REHAU,_PVC_prozori_REHAU, jpg

PVC stolarija REHAU - model EKONOMIK - AKCIJA.

PVC stolarija, na mega AKCIJI, sastavljena od profila EKONOMIK REHAU (ravno krilo) - 5 komora. PVC stolarija, hit cene! PVC prozori i PVC Balkonska vrata. Zbog velikog interesovanja na trzistu, ponovo su u prodaji PVC prozori - model REHAU EKONOMIK. Idealna stolarija ukoliko planirate adaptaciju stambenog prostora. Optimalno resenje za visoku energetsku efikasnost, ovo je pravi profil za Vas. 

 PETOKOMORAN PROFIL REHAU EKONOMIK (ravno krilo) - IZRADA PO MERI - PROFIL REHAU EKONOMIK. 
PVC STOLARIJU MOZETE POGLEDATI NA LOKACIJI: 
Beograd - Vozdovac - Ulica Husova br.6 (nedaleko od Dusanovacke pijace). 

Kontakt telefoni - firma - SN WINDOWS 
011 411 2136, mobilni telefon, 065 545 0707 
pvcstolarijarehau@gmail.com
ZA SVE DODATNE INFORMACIJE BUDITE SLOBODNI I KONTAKTIRAJTE NAS. 

PVC balkonska vrata i PVC prozor jpg. PVC stolarija, je danas najtrazeniji materijal za izradu PVC prozora i vrata. U Beogradu se nasi sugradjani prilikom izgradnje ili preuredenja svojih domova sve cesce odlucuju za ovaj materijal jer je on trajan i posto

Pri odabiru dobre PVC stolarije, najvecu ulogu u tome imace staklo koje izaberete za PVC prozore ili PVC balkonska vrata.

PVC stolarija - ali dobra! Pri odabiru dobre PVC stolarije kojom zelite postici ustedu na potrosnji energije i time ustedeti novac najvecu ulogu u tome imace staklo koje izaberete. Niskoemisiona/argon stakla na sebi imaju poseban zastitni sloj koji omogucava zadrzavanje dela topline unutar prostorije i na taj nacin smanjuju toplotne gubitke. Takva stakla imaju koeficijent prolaza toplote Ug> 1,3 W/m2K sto je vise nego dvostruko bolje nego obicna IZO stakla koja smo predhodno naveli. Samim time zakljucujemo da se ugradnjom LOW-E stakala vec za dvostruko poboljsavaju izolacijska svojstva i omogucuje da kroz takve PVC prozore ustedimo dvostruko vise energije za grejanje ili hladenje. Pojavom svijesti o energetskoj ucinkovitosti i ustedama na energiji sve se vise pocinju ugradivati i koristiti troslojona stakla koja imaju jos bolja izolacijska svojstva ciji Ug faktori padaju i do Ug> 1,1 W/m2K (Rehau Synego), cime se cak tri puta vise stedi. Za ove izuzetne karakteristike zasluzan je takodje i argon – plemeniti gas kojim je ispunjen prostor izmedju stakala.

PVC prozori REHAU, nepogresivi izbor uz odlican odnos PVC stolarija - cene, i dobijenog kvaliteta. Izaberite kvalitet - PVC stolarija REHAU. Izrada po_meri.

PVC stolarija - GARANCIJA

PVC stolarija - garancija. PVC prozori sa preporukom...
Firma SN WINDOWS Vam nudi: PVC stolarija - Izrada po meri, besplatnu dostavu za Beograd, kompletan kvalitetan proizvod (PVC prozori i vrata), roletne, komarnici, iskusne i odgovorne majstore, pismenu garanciju 10 godina na profil, pet godina na okov + pet godina na staklo (tj.na ne propusnost vazduha izmedju dva stakla).


 
PVC STOLARIJU REHAU MOZETE POGLEDATI NA DVE LOKACIJE: 
 
 Beograd - Vozdovac - Ulica Husova br.6 (nedaleko od Dusanovacke pijace). 
Kontakt telefoni - firma - SN WINDOWS: 

 011/411 2136 mobilni 065 545 0705 - 065 545 0707
                                                                                                       

pvc_prozori_-_kondezacija.jpg

PVC prozori - kondezacija

PVC STOLARIJA I KONDENZACIJA - PVC stolarija i kondenzacija cesto idu jedno sa drugim od samog postanka ove vrste stolarije. Jednostavno, kondenzacija kao pojava nije uzrokovana PVC prozorima vec ne redevnoscu provertavanja soba i ostalih prostorija. Ponekad nije dovoljno da vam prozori budu na V - na kip otvoreni tokom celog dana vec da budu otvoreni. Kada se kuva u kuhinji ili nakon krecenja, tusiranje u kupatilu, pranje vesa uves masini ... itd, se obavezno povecava vlaznost vazduha. Vlaga u vazduhu se nakon zasienja pretvara u fazu kada se bukvalno lepi na hladne povrsine. Posle hvatanja kondenzacije na povrsinu sledi i curenje niz zid ili prozore, vrata, klupice i okapnice.

PVC stolarija, je danas najtrazeniji materijal za izradu PVC prozora i vrata. U Beogradu se nasi sugradjani prilikom izgradnje ili preuredenja svojih domova sve cesce odlucuju za ovaj materijal jer je on trajan i postojan, odoleva svim vremenskim uticajima

PVC stolarija | PVC prozori - Odrzavanje

PVC stolarija | PVC prozori - Odrzavanje. Najveca prednost PVC stolarije je njena ekoloska vrednost, a ako se pravilno zastiti veoma je dugotrajna. Mana drvene stolarije je ta sto sunceva svetlost unistava povrsinu drveta, sto dovodi do promene boje i pukotina te zahteva redovno i cesto odrzavanje. PVC stolarija je veoma lak i zahvalan materijal za odrzavanje. PVC je otporan na vlagu,ne rdja i ne truli.
PVC stolarija se odrzava tako sto se opere deterdzentom za sudove,obrise i to je sve.

PVC_balkonska_vrata.jpg

PVC stolarija, pristupacnom cenom i kvalitetom sve vise osvaja trziste u Beogradu.

PVC stolarija, pristupacnom cenom i kvalitetom sve vise osvaja trziste u Beogradu. Danas se vec proizvode i PVC profili i sa 6 komora te toplotnm izolacijom ispod 1 W/m2K. (jedinica za toplotnu propusnost, manje je bolje) dok su stariji PVC prozori s dve komore imali oko 2 W/m2K, što je znacajna razlika u ustedi energije. Naravno, ne utice samo broj komora profila na PVC prozoru na njegov kvalitet nego i odabir stakla. Ipak u zadnjih desetlnu godina kvalitet samih PVC profila, a samim time i PVC stolarije jako raste te su danas PVC prozori vrlo kvalitetan, dugotrajan, estetski prihvatljiv i cenovno vrlo konkurentan proizvod pa tako u Velikoj Britaniji 80 posto svih novougradjenih prozora su od PVC-a. Potpuno suprotno nekom verovanju kako se na zapadu izbacuje taj tip proizvoda. Od samih ranih otkrica PVC-a pa do danasnjih vrlo kvalitetnih prozora bilo je potrebno cak nekih 150 i vise godina.
 
PVC u stvari znaci polivinil hlorid, vrsta plastike koja je siroko rasprostranjena u raznim proizvodima (treca najkoristenija vrsta plastike, odmah iza polipropilena i polietilena). Sam PVC je relativno rano otkriven – jos 1835. sasvim slucajno ga je otkrio francuski hemicar Henri Victor Reginault tako da se taj polimer formirao unutar vinil hlorida (sirovina za dobijanje PVC-a) ostavljenog na suncu odredeno vreme.

PVC prozori - REHAU, nepogresivi izbor uz odlican odnos Pvc stolarija - cene i dobijenog kvaliteta. Izaberite kvalitet - PVC stolarija REHAU. Izrada po meri Beograd ...

PVC STOLARIJA - INFO

Jos jedna pogodnost PVC prozora i vrata nacinjenih od PVC-a je lako i jednostavno odrzavanje. Osim toga, PVC materijal ima da kazemo sposobnost da nikada ne "ostari". Jednostavno je otporan na sve spoljne uticaje i mozemo reci da je gotovo neunistiv. To je dokazala ekipa strucnjaka posle dugogodisnjeg istrazivanja u Europi i Severnoj Americi, u prirodnim uvetima i u laboratorijima. Testirani prozori su u zatvorenom i otvorenom prostoru izlagani razlicitim vremenskim uvetima. Za ispitivanje su odredeni posebni kriterijumi, na primer: vreme izlozenosti, zracenje, temperatura, vlaznost vazduha i sastav atmosfere. Strucnjaci su posebnu paznju posvetili i geografskom polozaju, nadmorskoj visini, godisnjim dobima i drugim faktorima koji se i inace menjaju u prirodi, i uticu na prozore. Testiranja su obavljenja u mestima smestenima u razlicitim geografskim i klimatskim uvetima – u kontinentalnoj Nemackoj, mediteranskoj Spaniji, vlaznoj Floridi i vrucoj Arizoni. Strucnjaci su na tim podrucima izmerili mehanicke, opticke, hemiske i druge promene na plastici. U isto vreme u posebnim laboratorijima uzorci profila izlozeni su posebno konstuisanim aparatima za ispitivanje starenja kako bi se utvrdilo kako PVC stolarija reaguje na ekstremno lose uvete eksplatacije. Ovo veliko ispitavanje trajalo je cak sedam godina. Na samom kraju eksperimenta ucinjena su merenja kako bi se ustanovilo do kakvih je promena doslo u strukturi i izgledu najzastupljenijeg PVC-a bele boje.

Powered by WebExpress